Medlem login

Vi hjelper deg

Liste over friskvernskonsulenter

Her finner du alle friskvernskonsulenter i Norge som er medlem av Norsk Friskvernforbund

Hanne MaRie Harmens
Ditt Pusterom Treningsstudio
Fylke: Akershus
Eier/Daglig leder. Helsecoach MNFF/ Sert. Kommunikolog. Mindfulness trening, pust, massasje, avspenning og velvære.
Sverre Rokseth
Fylke: Oslo
Som diplomert friskvernkonulent jobber jeg mot bedrifter og mot privat personer. Dette foregår gjennom konsultasjoner og friskvern program for grupper og/eller mot private. Jeg ønsker å jobbe forebyggende ved å tilby bla masasje,samtaler, og inspirerer mennesker til å velge en sunn livsstil.
Jan Rakke-Friberg
Helse & Kost AS - Frisk pause
Fylke: Vestfold
Friskvernskonsulent og Helsecoach hos FRISK PAUSE behandling og velværesenter helt uten stress. Salg, montering og service av vannrensprodukter. Medeier i nettbutikken www.helseogkost.no
Silje Hovland Abrahamsen
Friskvern i Fokus
Fylke: Rogaland
Jobber med stress- og livsstilsproblematikk gjennom samtale, massasje, yoga og fysisk aktivitet. De ulike tilbud kan mottas enkeltvis, som kurs, eller som pakketilbud hvor man kombinerer det som passer din situasjon best.
Anne Stanger
Friskverneren
Fylke: Akershus
Jeg utfører yogamassasje, friskvernsmassasje (klassisk massasje). Kurs/opplæring i stresshandtering og livsstilsendring.Jeg jobber også sammen med Romerike Friskvern.
Jorunn Mathisen
Helse for deg!
Fylke: Akershus
Min portefølje: Friskvern i bedrift - kurs/foredrag og seminarer Friskvernsrådgivning - kommunikasjon og ledelse Bedriftsmassasje - klassisk massasje Kostholdskurs/individuell rådgivning kosthold
May Britt Lundvold
Kropp & Sjel
Fylke: Akershus
Klassisk massasje, kursing i yoga/avspenning, stresshåndtering, bedriftsmassasje. Jeg tilbyr også detox fotbad som hjelper til å trekke avfallsstoffer og toxiner ut av kroppen.
Jessica Medbrant
Balansia
Fylke: Østfold
Jag använder verktyg som massage, yoga, meditation och friskvern. Jobbar både med privatpersoner och företag och tar emot för privata konsultationer.
Sissel Hopland Tystad
Bergen Friskvern & Muskelterapi
Fylke: Hordaland
Friskvern for bedrifter og privatpersoner: stresshåndtering, trening, mosjon og bevegelse, pausegym, avspenning med mer.
Renate Vaagnes
Sunnmore friskvern
Fylke: Møre og Romsdal
Helsefremmende og forebyggende tjenester for privatpersoner og bedrifter.
Heidi Bakk Haug
Yogaverkstedet
Fylke: Akershus
Fokus på igjenoppbyggede og forebyggende helse. Jobber for større og mindre firmaer og enkeltpersoner.
Linn Murphy
Sense helse & trening AS
Fylke: Buskerud
Linn er helsecoach og leder Sense sitt helsefremmende arbeid i bedrifter. Vi tilbyr tiltak og helsefokus ute i bedriften og på senteret hos oss. Vi har et bredt faglig miljø som kan bidra til å holde dine ansatte langtidsfriske. Vi kan helse!
« Start Forrige 1 2 3 Neste Slutt »